Over Ons

Evers Janssen Tweewielers

Evers Janssen Tweewielers. Een familiebedrijf dat bestaat sinds 1986. Tot 2019 gerund door Jan Evers Janssen. De man die het bedrijf heeft grootgebracht tot wat het nu is. Sinds 1 Januari 2020 is het bedrijf overgedragen en zijn zonen Bjorn en Ruben Evers Janssen. Daarnaast hebben we nog één werknemer in dienst. Hij zorgt er samen met Ruben voor dat alle fietsen vakkundig worden gerepareerd en klaar gemaakt.
Door kwaliteit, expertise en service te leveren houden wij onze reputatie hoog. Of het nu op het gebied van Stadsfietsen, Kinderfietsen, Bakfietsen of Elektrische fietsen is, wij staan zeker ons mannetje. Door hard en goed werk leveren wij resultaten. U kunt op ons rekenen. Al meer dan Dertig jaar en als het aan ons ligt, doen we dat nog dertig jaar meer.

Kijk rustig rond op de website. Mocht u op of aanmerkingen hebben dan horen we dat graag. Laat het ons weten zodat wij onszelf constant kunnen verbeteren. Komt er U toch niet uit, stuur een berichtje of kom langs in de winkel. Dan helpen we U graag verder.

-Het Team van Evers Janssen Tweewielers

Logo Evers Janssen Tweewielers Nijmegen