Over Ons

Evers Janssen Tweewielers

Evers Janssen Tweewielers. Een familiebedrijf dat bestaat sinds 1986. Al jaar en dag gerund door Jan Evers Janssen. De man die het bedrijf heeft grootgebracht tot wat het nu is. Daarnaast hebben we nog twee collega's in dienst die onder leiding van de zoon Ruben Evers Janssen ervoor zorgen dat alle fiets vakkundig worden gerepareerd en klaar gemaakt.
Door Kwaliteit, expertise en service te leveren houden wij onze reparatie hoog. Of het nu op het gebied van Stadsfietsen, Kinderfietsen of Elektrische fietsen is. Wij staan zeker ons mannetje. Daarnaast zijn we ook nog eens de specialist in fietskarren. Door hard en goed werk leveren wij resultaten. U kunt op ons rekenen. Al meer dan Dertig jaar en als het aan ons ligt, doen we dat nog dertig jaar meer.

Kijk rustig rond op de website. Mocht u op of aanmerkingen hebben dan horen we dat graag. Laat het ons weten zodat wij onszelf constant kunnen verbeteren. Komt er U toch niet uit, stuur een berichtje of kom langs in de winkel. Dan helpen we U graag verder.

-Het Team van Evers Janssen Tweewielers

Logo Evers Janssen Tweewielers Nijmegen
Logo UPS Evers Janssen Tweewielers Nijmegen

Kiala Punt, UPS Access Point

Sinds begin December 2016 zijn wij Kialapunt, UPS Access Point geworden. Dat betekent dat u uw pakketten voortaan bij ons kan laten bezorgen en afgeven. Via de link hieronder vindt U er meer informatie over.