Merken Bakfietsen

De bakfiets

al jaren lang een icoon op de straat. Al decennia is de fiets met de grote logge bak het vervoersmiddel voor wie geen auto wilt. Met de wind in de haren door de straten van de stad. Na elke paar straten even kijken of de spulletjes nog op z'n plek liggen in de bak. De ene dag de kinderen van school halen, de volgende weer de boodschappen doen en in het weekend naar het bos om samen met het hele gezin te picknicken.

Ze zijn er in alle soorten en maten. Bakfietsen met twee wielen, drie wielen. voor honden, kinderen en bagage. Er zijn zelfs al elektrische bakfietsen te krijgen. De bakfiets is voor iedereen en is ideaal voor familie's met twee of meer kinderen die van de natuur en omgeving willen genieten zonder in de autop te hoeven zitten.

Hieronder staan de merken bakfietsen die we voeren. We onderhouden deze natuurlijk ook zodat ze altijd in tiptop conditie over straat rijden. Naast de veiligheid staat het gebruiksgemak en rijplezier altijd bovenaan.

Momenteel hebben we geen bakfiets op voorraad staan in onze showroom maar kunnen we ze wel natuurlijk leveren op bestelling. Vraag gerust naar de mogelijkheden.