Proefrit aan huis

We willen bij Evers Janssen Tweewielers altijd dat u de juiste keuze kunt maken voor uw nieuwe fiets. Daarom kijken we normaal ook altijd samen in onze winkel wat de beste fiets voor u is. Daar hoort een testrit natuurlijk ook bij.

Nu de showroom gesloten is, is het helaas niet mogelijk om de fietsen in onze winkel te bekijken. Wel kunnen we samen met u een aantal modellen selecteren die we voor u naar buiten rijden zodat u deze op de openbare weg kunt uitproberen.

Maar daar stopt onze service natuurlijk niet. Vandaar dat we bij Evers Janssen Tweewielers nu ook een proefrit aan huis aanbieden.

Hierbij kunt U in overleg met ons maximaal 5 fietsen kiezen waarmee wij gratis bij U thuis langs komen om deze uit te proberen. Mocht U een keuze gemaakt hebben. Dan zorgen we dat de gekozen fiets thuis uitgeleverd wordt.

Om het voor U makkelijker te maken hebben we een contactformulier samengesteld waarop U uw voorkeuren kunt aangeven. Wanneer U deze ingevuld heeft nemen we zo spoedig mogelijk contact met U op om de mogelijkheden te bespreken. Direct bellen of mailen voor overleg mag natuurlijk ook!

Meerdere keuzes zijn mogelijk.
Meerdere keuzes zijn mogelijk, eventuele specifieke modellen kunnen aangegeven worden in het opmerkingen vak.