Private Shopping

Vanaf 3 Maart is het mogelijk om bij ons gebruik te maken van Private Shopping waarbij u tijdslots van maximaal 1 uur kunt reserveren.

Private shopping maakt het voor u mogelijk om alleen of samen met iemand, volledig op uw gemak, onze gehele collectie fietsen te zien en uit te proberen in onze showroom. Samen zoeken we dan de beste fiets voor u uit.

Hierbij houden wij rekening met de 1,5 meter afstand en zorgen we dat u van alle informatie wordt voorzien. Natuurlijk kunt u een testrit maken en is alles vrijblijvend! Zo kunt u veilig in onze winkel de juiste keuze maken.

Neem contact met ons op en reserveer alvast een tijdslot. Dit kan via het contactformulier hieronder, rechtstreeks te mailen naar info@ejtn.nl of te bellen naar 024-3552015.

Let op: De plekken zijn beperkt en vol is vol!

Om het voor U makkelijker te maken hebben we een contactformulier samengesteld waarop U uw voorkeuren kunt aangeven. Wanneer U deze ingevuld heeft nemen we zo spoedig mogelijk contact met U op om de mogelijkheden te bespreken. Direct bellen of mailen voor overleg mag natuurlijk ook!

Meerdere keuzes zijn mogelijk.
Meerdere keuzes zijn mogelijk.
Meerdere keuzes zijn mogelijk, eventuele specifieke modellen kunnen aangegeven worden in het opmerkingen vak.