Kiala Punt, UPS Access Point

Kiala Punt, UPS Access Point

Bij Evers Janssen Tweewielers Willen we niet alleen kwaliteit leveren maar ook een goede service. Dat hoeft niet alleen voor fietsen te zijn maar ook voor andere dingen. Één van die dingen is het kunnen ophalen en wegbrengen van pakketjes. Het is vervelend als u een pakketje wil laten bezorgen maar u zelf niet thuis kunt zijn. Of iedere keer weer zover moeten rijden om een pakketje te versturen. Dat kan nu een stuk makkelijker. Laat het pakketje gewoon bij ons bezorgen. Wij houden het pakketje voor u vast en u kunt het pakketje op komen halen wanneer het u uitkomt. Dat is pas service.

Kies bij de webshop dat het pakket afgeleverd moet worden bij een Kialapunt/UPS Access Point en de rest wordt geregeld. De Pakketbezorger geeft bij ons het pakketje af en laat gelijk weten aan u dat het pakket binnen is. Moet u nog betalen voor de verzending of het ophalen van een pakketje, dat kan bij ons ook. U kunt bij ons pinnen of contant betalen.

Wilt U een pakket versturen maar weet nog niet hoe het moet. Kijk dan even op de site van UPS en Kiala. Hieronder staat een link hiervoor. Op de site van UPS en Kiala staan uitgebreide omschrijvingen hoe U het pakket kunt versturen en aan welke eisen het moet voldoen.

Wilt U een pakket versturen naar een ander UPS Access Point. Dat kan natuurlijk ook. Hieronder vind U een link. 

Doordat we bij Evers Janssen Tweewielers een officieel Kialapunt/UPS Access Point zijn kunnen we ervoor zorgen dat het leven weer iets makkelijker wordt door de pakketten bij ons te laten afleveren of op te laten halen. Dat is één van de vele services die we aanbieden voor onze klanten.